The Greatest Guide To بوستر پمپ اب
The Greatest Guide To بوستر پمپ اب
Blog Article
بوستر پمپ آتشنشانی، یک نوع بوستر پمپ است که برای افزایش فشار آب در سیستمهای آتشنشانی استفاده میشود.
بوستر پمپها در مکانهای مختلفی مانند خانهها، مجتمعهای مسکونی، و ساختمانهای تجاری استفاده میشوند.
کلکتور: از یک سمت به سیستم تست و از سمت دیگر به شبکه مصرف متصل می شود. در بوستر پمپهای آتش نشانی بزرگ بر روی کلکتور یک فلومتر نصب می شود تا این امکان وجود داشته باشد که حجم زیادی از آب دورریز نشود و بوسیله آن عملکرد پمپ تحت کنترل درآید.
مصرف بهینه انرژی: در سیستم های چند پمپه، پمپ ها به صورت خودکار با توجه به نیاز فعال یا غیرفعال می شوند، که منجر به صرفه جویی در مصرف انرژی می شود.
به طور سادهتر، این پمپها برای ساختمانهایی که طبقات و واحدهای زیادی دارند و فشار آب شهری نمیتواند نیازهای آنها را برآورده کند، استفاده میشوند. به دلیل اهمیتی که این دستگاه دارد، در این مقاله قصد داریم به سوال “بوستر پمپ چیست؟” پاسخ دهیم و آن را به صورت جامع بررسی کنیم. پس تا آخر همراه ما باشید.
بسته به نیازی که از آبرسانی داریم و اینکه قرار است این آبرسانی به چه صورت انجام پذیرد، انواع بوستر پمپ شامل گونه های دور ثابت و دور متغیر هستند.
نکته ای که در here راهنمای نصب و راه اندازی بوستر پمپ آب وجود دارد این است که شما باید با اجزای آن آشنایی داشته باشید تا بتوانید بهترین آن را خریداری و نصب کنید و در ادامه برای شما این موارد را شرح می دهیم.
این بوستر پمپ های آب را نباید در شرایط جوی و محیط های بسته کار کند به دلیل این که امکان دارد سوییچ ها و لوله های موتور جرقه زده و آتش سوزی صورت بگیرد و خسارت های جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.
جوکی پمپ: برای تامین فشارهای ناشی از نشت و یا احیانا مصارف کم اطفا حریق. در واقع وظیفه اصلی آن این است که مانع استارت و استاپهای مکرر پمپهای اصلی در مواقعی که حریقی وجود ندارد شود و خودش به تنهایی فشار لازم را تامین کند.
استفاده در کشاورزی: در کشاورزی، بوستر پمپ برای افزایش فشار آب مورد استفاده قرار میگیرند. بوستر پمپ به کشاورزان کمک میکند تا آب را به زمینهای خود برسانند.
نصب و استفاده آسان: آنها به سادگی نصب و استفاده میشوند.
فروشگاه اینترنتی شوفاژ ایران، ارائه دهنده تجهیزات ساختمانی
کارایی انرژی: بوستر پمپ باید دارای کارایی انرژی بالا باشد تا مصرف انرژی کاهش یابد.
فشرده سازی: پس از جذب مایع، بوستر پمپ آن را فشرده و فشار مورد نیاز را ایجاد میکند. این فشرده سازی توسط پمپهای مخصوص انجام میشود.